Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal niet im Frage; drie namen over voor bondscoachschap Duitsland

Laatste update:

Flick werd zondag ontslagen na een reeks blamerende resultaten. Het speculeren over een opvolger kon toen echt beginnen. BILD noemde Nagelsmann als topkandidaat en opperde Sammer, Oliver Glasner en Van Gaal als mogelijke alternatieven. Van Gaal werd daarbij 'een interessante outsider' betiteld.

Nu meldt Law dat Van Gaal nooit echt in the picture is geweest. Het zal dus tussen Nagelsmann en Sammer gaan. Eerstgenoemde zit zonder werk sinds zijn ontslag bij Bayern München in maart. Sammer, voormalig trainer van VfB Stuttgart en Borussia Dortmund, is nu adviseur van laatstgenoemde club.

Als beiden niet haalbaar blijken springt Völler in de bres. De technisch directeur van de DFB, die komende dinsdag sowieso op de bank zit tegen Frankrijk, neemt dan de honneurs waar op het EK. Daarvoor hoeft Duitsland zich als gastland niet meer te plaatsen. Völler was tussen 2000 en 2004 ook al Duits bondscoach. Toen leidde hij die Mannschaft onder meer naar de WK-finale.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties