Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Ongelooflijk… maar dit is ook de schoonheid van voetbal'

Laatste update:

United scoorde niet tegen zowel Chelsea als Everton en West Brom en wacht nu al sinds 12 april op een doelpunt. De goede periode van the Red Devils na de jaarwisseling, waarbij negen van de twaalf competitieduels werden gewonnen, is alweer vergeten. Robin van Persie kreeg zaterdag nog de kans 1-1 te maken, maar hij faalde vanaf de strafschopstip. "Normaal schiet Robin zijn penalty's goed binnen, maar dit keer redde de doelman ook goed", vond Van Gaal.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Je moet hun keeper ook credits geven, maar het was wel onze grootste kans van deze wedstrijd. Er stond verder immers niemand voor. Dat gebrek aan doelpunten is wel een punt van zorg, want toeval is het niet meer. En ondanks de manier waarop we speelden tegen Chelsea, Everton en West Brom hebben we wel de nodige kansen gecreëerd. Toch scoren we steeds niet. Als trainer kun je dan niet meer zeggen dat je pech hebt", vindt Van Gaal. "Je hoort die kansen gewoon af te maken."

"We hebben nu driemaal op rij verloren, een plaats in de top vier is niet zo zeker meer", geeft de trainer toe. Dat West Brom met slechts twintig procent balbezit tóch de wedstrijd won, verwonderde Van Gaal niet. "In de verdediging parkeren ze de bus, dat hebben ze ook vandaag gedaan. Hun doelman was geweldig en ze gaven ons onvoldoende ruimte om te scoren. We creëerden wel kansen, maar dan stonden er nog te veel mensen in de baan het schot. Hun doelpunt was niet eens echt een kans. Het was een vrije schop, een van richting veranderde vrije schop. Het is ongelooflijk… maar dat is ook de schoonheid van het voetbal."

-
Eindigt Manchester United dit seizoen in de top vier?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties