Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal op scherp na berichtgeving uit Madrid

Laatste update:

Pepe is inmiddels 32 jaar oud, maar bewijst dat hij nog niet versleten is. De verdediger is bezig aan een sterk seizoen en is een belangrijke basiskracht in het team van Carlo Ancelotti. De coach wilde dan ook dat Pepe een nieuw contract zou krijgen en lijkt zijn zin te hebben gekregen. Er wordt beweerd dat de mandekker volgende week zijn handtekening zal gaan zetten.

Pepe staat al sinds de zomer van 2007 op de loonlijst bij Real, dat de in Brazilië geboren Portugees destijds voor dertig miljoen euro overnam van FC Porto. De verdediger speelde tot dusver 276 officiële wedstrijden voor de club (alle competities), waarvan 28 in het lopende seizoen. Pepe won met Real al de Champions League, de wereldbeker, twee landstitels en twee Copa del Reys.

Het bericht over de naderende contractverlenging van Pepe is slecht nieuws voor Raphaël Varane, die er nog niet in is geslaagd om een vaste basisplaats bij Real te veroveren. De 21-jarige Fransman maakt weliswaar behoorlijk wat speelminuten; wanneer het er echt om gaat, krijgen Sergio Ramos en Pepe de voorkeur. Varane heeft nog een contract tot medio 2020, maar zou openstaan voor een transfer naar een topclub waar hij wél een vaste waarde kan worden. Het Manchester United van Louis van Gaal wordt steeds vaker genoemd, maar ook Arsenal, Chelsea en Paris Saint-Germain zouden interesse hebben.

Het is terecht dat Pepe een nieuw contract krijgt

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties