Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal op voorpagina: 'Siempre negativo'

Laatste update:

Marca, de grootste sportkrant van Spanje, heeft Van Gaal zondag op de voorpagina gezet: siempre negativo. Het meest verkochte sportdagblad van Spanje schrijft over de nukkigheid van de Nederlandse manager van Manchester United. Hoewel de Premier League-club naar verluidt van plan is om bij Ajax aan te kloppen voor Jasper Cillessen, is Van Gaal niet van plan om David de Gea zomaar naar Real Madrid te laten gaan.

Volgens Marca heeft Van Gaal tot vijfmaal toe un no aan Real Madrid verkocht. Hij wil de vraagprijs voor De Gea zelfs niet met één euro verlagen, hij wil niet dat de Spaanse topclub het initiatief in de onderhandelingen neemt, hij is niet van plan om De Gea vrijstelling te geven voor de eerste trainingen, hij wil De Gea niet verkopen alvorens de clubleiding erin in geslaagd om een vervanger aan te trekken en, tot slot, Van Gaal is niet vergeten hoe stroef Real Madrid zich opstelde in de gesprekken over Ángel Di Maria en uiteindelijk zijn zin kreeg.

Het contract van De Gea met Manchester United loopt nog maar een jaar door. De voormalig keeper van Atlético Madrid heeft in de laatste twee seizoenen een uitstekende indruk op de Engelse velden achter gelaten en vindt het tijd om terug te keren naar zijn vaderland. Real Madrid ziet in De Gea een uitstekende opvolger van Iker Casillas, die waarschijnlijk genoegen zal nemen met een rol op het tweede plan. Keylor Navas, vorig jaar zomer voor tien miljoen euro overgenomen van Levante, zal waarschijnlijk getransfereerd worden.

Denk jij dat David de Gea deze zomer naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties