Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal pakt prijs na prachtige pegel van Lingard

Laatste update:

Man United moest winnen om het seizoen nog enigszins waardig af te sluiten en eiste in de beginfase ook de bal op in Wembley. De eerste grote kans was voor Marcus Rashford, die de bal echter via Scott Dann over schoot. Wayne Hennessey moest even later, na een kwartier spelen, handelend optreden op een hard schot van Wayne Rooney. United was de baas en kreeg in het vervolg van de eerste helft nog kansen via Juan Mata en Anthony Martial, maar het schot van de Spanjaard werd gered door Hennessey en Martial trapte het leer na een voorzet van Rashford tegen het been van Dann.

Crystal Palace was na het eerste kwartier wat meer aan voetballen toegekomen en had de pech dat Mark Clattenburg een doelpunt van Connor Wickham afkeurde; de scheidsrechter had een overtreding op Chris Smalling geconstateerd. United had op zijn beurt ook een keer reden tot klagen toen Rashford na contact met Damien Delaney naar het gras ging, maar geen strafschop verdiende. United en Palace gaven elkaar over het algemeen geen duimbreed toe en de kleedkamers werden dan ook opgezocht bij een brilstand.

In de tweede helft kwam het eerste serieuze gevaar van Marouane Fellaini; de middenvelder kwam na een subliem hakje van Rashford voor het doel te staan en schoot tegen de lat. Het in het wit gestoken United verdiende zo langzamerhand wel een doelpunt en was daar na ruim een uur spelen wederom dichtbij: Martial kopte de bal na een voorzet van Antonio Valencia tegen het doelhout. Van Gaal moest hierna twee keer noodgedwongen wisselen, want Marcos Rojo en Rashford vielen geblesseerd uit.

Na 78 minuten kwam Palace uit het niets op voorsprong: Jason Puncheon werd na een lange pass gevonden en hamerde het leer vanuit een moeilijke hoek achter David de Gea. Van Gaal zag de bui al hangen, maar via een volley van Mata werd het al gauw weer gelijk waardoor er verlengd moest worden op Wembley. In de eerste helft van de verlenging was de spanning voelbaar, maar na de onderbreking werd er vrijer gespeeld en vergat Yala Bolasie de 2-1 te maken. Na het rood voor Smalling hoopte Palace door te kunnen drukken, maar het was Lingard die United en Van Gaal met een prachtschot de zege bezorgde.

-
Een terechte zege voor Manchester United?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
21
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties