Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal reist naar Portugal en wacht op belletje United

Laatste update:

De regerend Engels landskampioen zou op het punt staan om David Moyes te ontslaan: er wordt geschreven dat de assistenten van de opvolger van Sir Alex Ferguson reeds zijn ingelicht en dat de spelers al voor het verloren duel met Everton op de hoogte waren. Ryan Giggs en Nicky Butt zouden het seizoen als interim-duo gaan afmaken en vervolgens moet er een nieuwe sterke man komen. De namen van Jürgen Klopp, Antonio Conte en Diego Simeone zijn genoemd.

Van Gaal lijkt echter de belangrijkste kandidaat te zijn. De Amsterdammer vertrekt na het WK als bondscoach van Oranje en wacht op een belletje van de Glazers, de familie die United in het bezit heeft. Van Gaal is volgens De Telegraaf afgereisd naar zijn villa in de Portugese Algarve, waar in alle rust de besprekingen over een contract plaats kunnen vinden. United moet wel eerst de zaken met Moyes afhandelen.

Tottenham Hotspur zal dus teleur gesteld worden. Levy ziet Van Gaal graag komen als opvolger van Tim Sherwood, die nog niet klaar blijkt te zijn voor het echte werk. United geniet echter de voorkeur van de voormalig trainer van Ajax, Barcelona, AZ en Bayern München. Van Gaal kan op Old Trafford gaan werken met Robin van Persie, de aanvoerder van het Nederlands elftal, met wie hij onlangs nog op de tribune gespot werd. Het is niet bekend voor hoeveel jaar hij kan tekenen.

Denk je dat Louis van Gaal goed bij Manchester United zou passen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
20
BILD: Bayern München zag om opvallende reden af van komst Zinédine Zidane
1
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties