Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Ronaldo? Dat is mogelijk, net zoals ik dat bij Falcao zei'

Laatste update:

In aanloop naar de wedstrijd Leicester City-Manchester United van zondag werd Van Gaal tijdens de persconferentie gevraagd naar Ronaldo. Komt hij ooit terug naar Old Trafford en acht de Nederlandse trainer hem een haalbare speler? "Ja", was het antwoord. "Maar die discussie wordt altijd in de media gevoerd en ik denk niet dat de media Ronaldo zullen kopen."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Op de wedervraag of het Manchester United wél zou lukken, antwoordde Van Gaal: "Dat is mogelijk, net zoals ik dat zei bij Radamel Falcao. Spelers zoals Ronaldo geven veel extra's aan een elftal, al denk ik niet dat Real Madrid hem zal verkopen." Het contract van de 29-jarige Ronaldo bij Real Madrid loopt nog tot de zomer van 2018. Als hij het contract uitdient is hij 33 jaar en kan hij waarschijnlijk nog wel even mee.

Keert Cristiano Ronaldo ooit weer terug bij Manchester United?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
8
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties