Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal ruziet met journalist: 'Je denkt dat je slimmer bent, dat is niet zo'

Laatste update:

De Nederlander kwam opnieuw met een uitspraak die ongetwijfeld nog vaak herhaald zal worden: "You think you are smarter than I, but it is not like that", zei de coach hoofdschuddend. Van Gaal stelde dus dat de journalist dacht dat hij slimmer was dan hem, maar dat dit niet het geval was. Vervolgens bood Van Gaal zijn excuses aan, stond hij op en verliet hij de perszaal.

Nabij de uitgang reageerde Van Gaal toch nog even op de journalist, die blijkbaar niet begreep wat hij verkeerd had gedaan. "Waarom vraag je alleen maar om transfers? We hebben net een wedstrijd gespeeld", beet Van Gaal hem toe. De coach verloor voor de derde keer met 2-1 van Swansea en heeft in zijn United-loopbaan dus nog altijd geen punt gepakt tegen de ploeg uit Wales.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties