Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal schreeuwde hoe we het in ons hoofd haalden om te gaan zuipen'

Laatste update:

In Dublin verloor Oranje met 1-0 en werd het WK gemist. In het spelershotel namen enkele spelers nog een kleine borrel, maar daar was Van Gaal niet van gediend. "We zaten even na te praten, de teleurstelling te verwerken", herinnert Van Hooijdonk in gesprek met Metro. "We grepen de mogelijkheid niet aan om totaal kachel te worden, het was gewoon onderdeel van het rouwproces."

"Hij schreeuwde hoe we het in ons hoofd konden halen om na zo'n uitschakeling daar te gaan zitten zuipen", vult Numan aan. De oud-verdediger hoorde met een pina colada in zijn hand de preek van Van Gaal aan. "Het was een tirade van een paar minuten. Maar wat moesten we dan? Uren op onze kamer zitten? Daar kwamen de muren op ons af. De volgende ochtend deed Van Gaal er tijdens het ontbijt nog een schepje bovenop. In een speech van dertig minuten legde hij uit wat er allemaal was misgegaan tijdens de kwalificatiereeks."

Nadat Oranje in 2001 het WK had misgelopen, stond er nog een oefenwedstrijd tegen Denemarken op het programma. Van Gaal benutte dat duel om spelers als Oscar Moens en George Boateng een kans te geven. Van Hooijdonk begrijpt niet dat Advocaat niet hetzelfde heeft gedaan bij Oranje. "Rajiv van La Parra speelt met Huddersfield Town in de Premier League, hem zou je best een kans kunnen geven. Of Hans Hateboer van Atalanta Bergamo. Door dat soort jongens mee te nemen, had Advocaat het chagrijn een beetje kunnen wegnemen. Nu bestaat de kans dat je in de sfeer van het mislopen van het WK in Rusland blijft hangen."

-
Rajiv van La Parra verdient een kans in Oranje

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties