Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal somber: 'Het wordt heel moeilijk... dit is te veel'

Laatste update:

"Het wordt nu heel moeilijk", verzuchtte de Nederlandse trainer na afloop van de nederlaag in het Stadium of Light. "We geven vijf punten weg: twee tegen Chelsea en nu drie hier. Dat is te veel in deze fase van het seizoen. Of ik nu nog meer onder druk sta? Nee, ik moet mijn werk doen. En dat doe ik met alles wat ik heb, meer kan ik niet doen. Ik zal mijn spelers weer honderd procent gaan voorbereiden op het duel met FC Midtjylland."

"Dat doe ik altijd", aldus de trainer tegen BT Sport. "Na deze wedstrijd is de weg naar de Champions League het makkelijkst geworden via de Europa League, maar zo makkelijk is het ook weer niet. Er nemen veel goede teams deel aan de Europa League", sprak Van Gaal, waarbij hij lachte als een boer met kiespijn. Zijn aanvoerder bij United, Wayne Rooney, hield de moed erin door te zeggen dat United moet blijven knokken.

"Het wordt moeilijk ons nu via de competitie te kwalificeren voor de Champions League. Dat weten we en dat is heel treurig. Dit is een treurige dag voor ons, maar we moeten op de één of andere manier toch weer zien door te gaan. Ik vond dat we vandaag niet goed speelden, we wonnen te weinig tweede ballen. Het is gewoon niet goed genoeg. De Europa League was natuurlijk geen competitie waarin we wilden belanden, maar nu willen we 'm winnen. Iedere wedstrijd is nu een grote wedstrijd voor ons, te beginnen met donderdag."

Hoe lang nog? #vangaal #vangone #manutd #mufc #sunman

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Eindigt Manchester United dit seizoen in de top vier?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
51
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties