Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Spectaculair, hij verdient het om opgehemeld te worden'

Laatste update:

De bondscoach beaamt het knap te vinden dat Danjuma zichzelf heeft laten zien in de invalbeurt, na een korte periode van een dag bij Oranje. Uit de 'zuinige' reactie van Van Gaal, een simpele 'ja, zeker', concludeert journalist Jeroen Stekelenburg dat de bondscoach Danjuma nog niet wil ophemelen. "Nou, hij verdient het wel om opgehemeld te worden. Hij had heel leuke, goede dribbels. Zijn medespelers waren nog niet ingesteld op die harde voorzetten van 'm."

Van Gaal was sowieso tevreden over zijn ploeg. "De winst van de avond is dat we zes doelpunten hebben gemaakt, zodat je het publiek vermaakt", aldus de keuzeheer. "Buiten die zes doelpunten hebben we ongelooflijk veel kansen gecreëerd en buiten dat hebben we bijna niets weggegeven. Het enige wat we weg hebben gegeven, is een vrije trap na een vermeende overtreding van Davy Klaassen."

Danjuma zelf verscheen ook opgetogen voor de camera. "Bizar kan je mijn week wel noemen", beaamt de linkerspits, die tegen Letland (0-1 winst) niet was opgeroepen, maar erbij werd gehaald door de blessure van Cody Gakpo. "Gelukkig heb ik een mooi belletje gekregen, als het moet sta ik klaar. Natuurlijk baal je. Het is al een poosje geleden dat ik opgeroepen ben. Volgens mij is het vandaag zelfs precies drie jaar geleden. Ik ben blij dat ik me vandaag heb kunnen laten zien voor mijn land, ik ben zeker ook trots. Het ging goed bij Villarreal, dan hoop je dat je wordt opgeroepen. Als je dan niet wordt opgeroepen moet je daarmee dealen."

Over zijn eigen spel is Danjuma tevreden. "Ik denk dat ik een goede invalbeurt gemaakt heb, ben blij dat ik op het scorebord sta. Misschien een beetje extravagant vandaag, mezelf van mijn goede kant proberen te laten zien. Ik denk dat het typisch is voor mijn speelstijl en ik heb met de bondscoach gesproken. Ik heb drie jaar gewacht op mijn kans, dat kon ik hier vandaag niet laten gaan. Of de bondscoach tevreden was? Ik denk het wel, ja."

Ook Pierre van Hooijdonk is in de studio van de NOS dolenthousiast over Danjuma. "Spectaculair, de manier zoals hij inviel", aldus de analist. "Gelijk ballen opeisen, niet bang, vooruit, continu de een-tegen-een opzoeken. Het was vanaf de eerste seconde dat hij op het veld stond van: ik laat me zien. Dat is het verschil met Noa Lang, die nog vrij jong is. Hij heeft al wat vlieguren. Het oogt wat volwassener. Voor de komende paar jaar hebben we aan de linkerkant genoeg spelers. Dat zit wel snor."

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
0
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
28
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
100
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
37
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties