Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal staat open voor functie van hoogste baas binnen KNVB'

Laatste update:

Als Van Gaal inderdaad bestuursvoorzitter wordt, dan wordt hij de belangrijkste persoon binnen de organisatie van de voetbalbond en kan er volgens de krant afscheid worden genomen van Hans van Breukelen als technisch directeur. Van Gaal gaat mogelijk zeer binnenkort in gesprek met interim-directeur Jean-Paul Decossaux.

Het Algemeen Dagblad meldde in de ochtend al dat de KNVB met Van Gaal in gesprek zou gaan om te praten over de toekomst van het Nederlands elftal en De Telegraaf voegde daaraan toe dat de bond Van Gaal als adviseur aan zich wilde binden. Van Gaal zou dan advies moeten geven bij het aanstellen van een nieuwe coach.

Zou bestuursvoorzitter een geschikte functie zijn voor Louis van Gaal?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
40
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties