Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal staat open voor rentree: 'Man United een hak zetten'

Laatste update:

"Waarschijnlijk ga ik geen club meer trainen. Of het moet een grote Engelse club zijn, dan wil ik Manchester United nog wel een hak zetten." De krant sprak Van Gaal in de businesslounge van Excelsior. De Tulpengeneraal was als ambassadeur van stichting Spieren voor Spieren aanwezig bij het duel met FC Groningen (2-0).

Van Gaal zit sinds hij in mei 2016 werd ontslagen bij Manchester United zonder club. De oud-trainer van AZ werd in een eerder stadium in verband gebracht met een hoge bestuursfunctie bij de KNVB en werd ook nog genoemd bij onder meer Vissel Kobe, Bayern München, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund en Everton.

Van Gaal liet vorige week zondag bij De Tafel van Kees weten dat hij in ieder geval niet van plan was om Peter Bosz op te volgen Bij Dortmund: "Ik denk dat Dortmund niet te vergelijken is met Bayern München. Dus nee, dat heb ik al gedaan en afgesloten. Ik had ook een aanbieding van Bayer Leverkusen. Dat is een club die op mijn lijf geschreven is. Die club gaat om met jonge talenten, en dat heb ik ook niet gedaan."

Denk jij dat Louis van Gaal nog eens bij een topclub in Engeland aan de slag gaat?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
6
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties