Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal stuurt scout naar ArenA en rekent op komst Braziliaan'

Laatste update:

Van Gaal kent Depay natuurlijk al goed: hij nam de linksbuiten afgelopen zomer mee naar het WK in Brazilië en is overtuigd van de kwaliteiten van de aanvaller. Volgens The Telegraph wil Van Gaal in de zomer minstens vier nieuwe spelers aantrekken en de 21-jarige Depay moet een van die spelers worden. Het is niet bekend wat United zou willen betalen voor de dribbelaar.

Een van de andere spelers die naar Old Trafford zou moeten komen is volgens de geruchten Dani Alves. De rechtsback van Barcelona beschikt over een aflopend contract en media in Spanje claimen dat al deze week duidelijk kan worden dat Dani Alves naar United gaat. De vleugelverdediger was afgelopen weekend echter in Milaan en in de Italiaanse kranten worden nu ook Internazionale en AC Milan genoemd als mogelijk nieuwe werkgever voor Dani Alves.

Denk je dat Memphis Depay goed genoeg is voor Manchester United?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
16
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties