Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal tekent nog één contract en ziet Ajax daarbij als optie

Laatste update:

De flirt met zijn voormalig werkgever is niet nieuw: eerder deze week liet de Amsterdammer de deur voor een terugkeer naar Ajax al op een kier staan. "Als zoveel fans zoveel vertrouwen in mij stellen, ja, dan ben ik bereid", zei Van Gaal in NUSport. "Als Ajax aan mijn voorwaarden wil voldoen, als ik dus echt de baas mag zijn, dan ben ik wel bereid te heroverwegen terug te komen."

Van Gaal sloot lange tijd een terugkeer bij Ajax uit omdat hij naar eigen zeggen tot op het bot beledigd zou zijn door mensen van de club, maar nu lijkt er toch een kans dat hij terugkeert in Amsterdam. "Ik wil tot mijn 65e werken", zegt hij in BILD. "Daarna stop ik. Dan wordt de generatiekloof te groot."

Ajax moet reageren op de open sollicitatie van Louis van Gaal

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties