Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal twijfelt: 'Er is niemand die Strootman kan vervangen'

Laatste update:

De linkspoot was voor Van Gaal samen met de aanvallers Robin van Persie en Arjen Robben onomstreden als basisspeler, maar scheurde onlangs zijn kruisband en het gaat nog maanden duren voordat hij zijn rentree kan maken. De keuzeheer van Oranje overweegt nu om zijn plannen te wijzigen en weet nog niet hoe hij zijn middenveld vorm gaat geven.

"Strootman is een speler die voor balans zorgt in een elftal, daar zet ik graag Rafael van der Vaart of Wesley Sneijder naast", doelt Van Gaal in gesprek met NUsport op de aanvallende middenvelders van respectievelijk Hamburger SV en Galatasaray. "Maar Strootman valt door een blessure weg en er is niemand die hem kan vervangen", geeft de bondscoach aan.

Denk je dat Louis van Gaal zijn systeem gaat wijzigen?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
11
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties