Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal verliest ook voor de derde keer van Swansea City

Laatste update:

United liep zodoende tegen de eerste nederlaag van dit seizoen aan en Sergio Romero kreeg bovendien zijn eerste tegendoelpunten in de competitie. Van Gaal liet David de Gea opnieuw niet spelen en zag zijn ploeg nog aardig beginnen in het Liberty Stadium. Lukasz Fabianski moest in de openingsfase ingrijpen bij een vrije trap van Memphis Depay, terwijl ook Mata de score niet wist te openen. Ook Ander Herrera kreeg een aardige mogelijkheid, maar hij schoot naast.

Swansea had het moeilijk, maar hield stand en kreeg vervolgens zelf grote kansen om op voorsprong te komen. Zo schoot Gomis oog in oog met Romero naast, mikte ook Gylfi Sigurdsson de bal niet tussen de palen en waren ook Jonjo Shelvey en nog eens Gomis nog gevaarlijk voor rust. Aan de overkant mislukte een lob van Wayne Rooney, waardoor er zonder doelpunten op het scorebord gerust werd. Mata bracht kort na de thee verandering aan het evenwicht in de score.

Luke Shaw brak door op links en gaf de bal voor op Rooney, die het leder niet kon controleren. Mata was hierdoor echter in staat om bij de tweede paal zijn vijftigste goal in het Engelse voetbal binnen te lopen. Ashley Williams maakte kort hierna nog bijna een eigen doelpunt, maar Fabianski had een goede redding in huis. United leek dus op de goede weg, maar het ging toch nog mis voor Van Gaal en co.

Uitgerekend balverlies van aanvoerder Rooney leidde de gelijkmaker van Swansea in. De thuisploeg kwam er na de mislukte pass van de aanvaller razendsnel uit en Ayew zorgde met een knappe kopbal voor de 1-1. Niet lang hierna kwam Swansea ook op voorsprong en nu was Ayew de aangever; zijn pass op Gomis was precies op maat, waarna de spits alweer zijn vierde goal van dit seizoen maakte. Van Gaal bracht Ashley Young en Marouane Fellaini nog in de ploeg en zag Rooney kort voor tijd op weg naar Fabianski dribbelen, maar Williams zette de aanvaller net op tijd van de bal, waardoor het bij 2-1 bleef.

-
Zie jij Manchester United als een serieuze titelkandidaat?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
17
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
24
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties