Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal verricht na aarzelende opening goed werk op Old Trafford'

Laatste update:

De afgelopen dagen kon er op de frontpage gestemd worden op de poll 'Vind je dat Louis van Gaal goed werk verricht bij Manchester United?' en liefst tachtig procent van de deelnemers gaf aan waardering te hebben voor de wijze waarop de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal aan de slag is gegaan op Old Trafford. Slechts één op de vijf van de bijna 12.000 stemmers was een andere mening toegedaan.

Hoewel het spel dat the Mancunians laten zien af en toe nog voor verbetering vatbaar is, kan er op de resultaten de laatste weken niets worden aangemerkt. Nadat er gelijkgespeeld werd tegen kopoper Chelsea en de stadsderby tegen Manchester City begin november verloren werd, won United zes Premier League-wedstrijden op rij. Daarbij werden onder meer Arsenal, Southampton en Liverpool geklopt. United staat nu derde in Engeland.

-

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
0
Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties