Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal verzekert Nürnberg: 'Met Verbeek een goede keuze gemaakt'

Laatste update:

De bondscoach van Oranje bevestigt in BILD zelf dat de stijl van Verbeek gelijkenissen vertoont met zijn eigen werkwijze. "Verbeek is een eerlijk persoon, met een directe benadering", zegt hij. "Hij werkt volgens een duidelijke, goed uitgewerkte visie." Volgens Van Gaal heeft Nürnberg met Verbeek dan ook een goede keuze gemaakt. "Hij boekt overal successen", weet de keuzeheer.

Verdediger Emanuel Pogatetz ondervindt al aan den lijve dat Verbeek het anders doet dan de meeste Duitse coaches. "Hij schaaft aan onze tactiek. We moeten vroeger druk zetten en hoger verdedigen." Voor de Oostenrijks international is dat geen probleem. "Maar alleen als iedereen meedoet. Anders zijn wij achterin de klos."

Gertjan Verbeek gaat het goed doen in Duitsland

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties