Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal vloert Jeroen Stekelenburg: 'Waarom lul je er na twee keer nog over?'

Laatste update:

Bekijk hier de persconferentie van Louis van Gaal na Nederland - Polen (2-2)

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’ | ‘Moeten we wel naar het EK met het Nederlands elftal? Ik zou gewoon afbellen’

Halverwege de tweede helft koos Van Gaal ervoor om Davy Klaassen en Steven Berghuis te wisselen voor respectievelijk Cody Gakpo en Teun Koopmeiners. Stekelenburg concludeert dat de driehoek voorin, die op papier gevormd werd door Klaassen, Depay en Bergwijn, werd omgedraaid na de bovenstaande wissels. De verslaggever constateerde tijdens de wedstrijd dat Depay zijn rol in de spitspositie inruilde voor een rol op 10. "Memphis kwam achter de twee spitsen te staan, toch? Zo ongeveer? Dat was de bedoeling?"

Van Gaal legde vervolgens uit dat het idee van Stekelenburg niet klopt. "Nee, nee, dat was de eigen wil van Memphis, dus dat heb ik snel hersteld." Stekelenburg: "Oh, dat was geen opdracht? Hij ging gelukzoeken?" Van Gaal verklaarde dat hij Gakpo op nummer 10 wilde zien en dat Depay acties moet maken binnen het zestienmetergebied. "Daar is Memphis gewoon heel goed in, dus daar moet hij blijven."

Nadat Stekelenburg opnieuw vroeg of het klopte dat Depay op een bepaald moment op de nummer 10-positie stond, begon Van Gaal zich te ergeren. "Dat zeg ik toch? Hij stond daar, maar toen greep ik in. Dat is weer niet duidelijk?" Stekelenburg: "Jawel, maar je snapt toch wel dat wij kunnen denken dat het een opdracht vanaf de kant is als Memphis na die wissel ineens op 10 staat?" Van Gaal was het na de laatste vraag zat en kapte het onderwerp af. "Ik heb het nu al twee keer uitgelegd, dus waarom lul je er nog over?"

De bondscoach gaf bovendien aan niet tevreden te zijn over de wedstrijd van Depay in het algemeen. "Memphis heeft niet zijn beste wedstrijd gespeeld. Dat zal duidelijk zijn. Hij heeft natuurlijk ook die penalty niet benut. Als hij die maakte, hadden we gewonnen. Maar 'hadden' telt niet." De aanvaller liet eerder op de avond in gesprek met de NOS al weten geen verklaring te hebben voor de gemiste strafschop in de 91ste minuut. "Dat kan helaas gebeuren. Je hebt de winnende op je voet en dan maak je hem niet. Daar is geen reden voor. Ik train erop en vaak genoeg schiet ik ze er wel in", aldus Depay.

UEFA Nations League A
Nederland
2 - 2
Polen

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
16
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
2
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties