Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal waarschuwt Ajax en verwijst naar duel tussen Barcelona en Liverpool

Laatste update:

Na de 0-1 overwinning die Ajax dinsdag boekte op Tottenham gingen er stemmen op om enkele spelers tegen Willem II rust te geven, met het oog op de return tegen de Engelse grootmacht. "Ik denk dat je dat niet moet doen. Een bekerfinale wil iedereen spelen", vertelt Van Gaal dit weekend desgevraagd aan FOX Sports.

Meer: Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander

De oud-trainer van onder meer Barcelona en Manchester United verwacht dan ook dat Ajax-trainer Erik ten Hag zijn sterkste ploeg het veld zal insturen tegen Willem II. "Je moet ook rekening houden met de spelers zelf. Zij hebben ervoor geknokt om in de finale te staan", vervolgt hij. Van Gaal denkt niet dat de spelers van Ajax rust nodig hebben om blessures te vermijden. "Deze jongens zijn gewend om binnen drie dagen weer fit te zijn."

Van Gaal stelt dat Ajax zondag favoriet is in de bekerfinale, maar benadrukt dat de wonderen de wereld niet uit zijn. Hij verwijst naar het Champions League-duel van afgelopen woensdag tussen Barcelona en Liverpool. "Barcelona wordt helemaal weggespeeld, maar het wordt 3-0 door Lionel Messi. Alexander Isak kan ook uit het niets een goal maken."

Denk jij dat Ajax zondag de bekerfinale wint?

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
10
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
16
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties