Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal waarschuwt Ten Hag voor United: 'Ga naar een voetbalclub'

Laatste update:

Van Gaal was tussen 2014 en 2016 zelf manager van United, maar de huidige bondscoach van het Nederlands elftal adviseert Ten Hag om niet op de Engelse interesse in te gaan. "Ik denk dat Erik ten Hag een geweldige coach is. En een geweldige coach is altijd goed voor Manchester United. Maar Manchester United is een commerciële club. Dat zijn moeilijke keuzes voor een coach", zegt Van Gaal op de persconferentie van Oranje in aanloop naar de oefeninterland tegen Duitsland. "

Meer: Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen | Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: ‘Jullie maken er maar krantenkoppen over’

"Je kunt beter gaan naar een voetbalclub", vervolgt de zeventigjarige oefenmeester. "Ik ga niet zijn carrière begeleiden. Dan belt hij me zelf op, want we hebben wel eens gesprekken met elkaar. Maar hij moet kiezen voor een voetbalclub en niet voor een commerciële club." De Daily Mail, de Daily Telegraph, The Independent en transfermarktexpert Fabrizio Romano meldden vorige week allemaal dat Ten Hag een eerste gesprek heeft gevoerd met United. De huidige trainer van Ajax geldt als een van de totaal vier kandidaten die na dit seizoen het stokje moet overnemen van interim-manager Ralf Rangnick.

Manchester United zou in april definitief een knoop willen doorhakken in de zoektocht naar een nieuwe manager. Sky Sports spreekt van een 'positief' gesprek tussen Ten Hag en United. Rangnick werd in december aangesteld als de tijdelijke opvolger van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer. De 53-jarige Duitse oefenmeester fungeert tot het einde van het seizoen als interim-manager en zal daarna als adviseur aan Manchester United verbonden blijven. De afgelopen maanden vallen op Old Trafford nadrukkelijk de namen van Ten Hag en Mauricio Pochettino. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik heb gezien hoe Ajax zich heeft ontwikkeld sinds zijn komst", sprak Rangnick begin deze maand over Ten Hag.

-

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
10
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties