Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal was zo gedreven, hij zou absoluut nog een nieuwe klus aankunnen'

Laatste update:

"Ik vind dat Van Gaal al die kritiek niet heeft verdiend. Als trainer en als mens heb ik hem hoog zitten. Maar de voetbalwereld is soms hard", vertelt hij aan Voetbal International. "Of dit zijn laatste kunstje was zou ik echt niet weten. Van Gaal werkte bij United tot de laatste dag zó gedreven, wat dat betreft zou hij absoluut nog een nieuwe klus aankunnen. Maar mocht het hierbij blijven, dan kan hij terugkijken op een fantastische carrière."

Blind blikt verder terug op de periode voorafgaande aan het ontslag, waarin Van Gaal er alles aan deed om zijn spelers af te schermen van de geruchten en door te bouwen aan het team. De verdediger kreeg na de FA Cup-winst van Engelse journalisten te horen dat the Red Devils de coach op straat hadden gezet, maar Blind wist niet of hij dat toen kon geloven. Twee dagen later volgde echter de bevestiging.

Denk jij dat Louis van Gaal nog ergens aan de slag gaat als hoofdtrainer?

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
0
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
26
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
5
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties