Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'We liggen niet op schema om kampioen te worden'

Laatste update:

"We liggen niet op schema om kampioen te worden, omdat we voorin snelheid en creativiteit missen. Of we in de komende twee jaar kampioen worden, is afhankelijk van of we spelers met snelheid en creativiteit kunnen kopen", zo wordt de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal zondagochtend geciteerd door de Daily Mail.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Je moet jezelf vergelijken met andere clubs. Barcelona heeft Neymar, Lionel Messi en Pedro Rodríguez. Bayern München: Franck Ribéry en Arjen Robben. Die club kan ook nog Thomas Müller inzetten en ze hadden Xherdan Shaqiri. Chelsea heeft Willian, Eden Hazard en Oscar. Ashley Young en Juan Mata hebben een goed seizoen gedraaid, maar hebben niet de snelheid van Hazard of Robben. We moeten ons daarom versterken."

"We hebben Memphis Depay gekocht. Hij werd verkozen tot de meest getalenteerde speler van het WK (Paul Pogba won de prijs, red.) en speelt erg intelligent, maar moet nog wennen aan het ritme van de Premier League. Ik heb vertrouwen in hem, maar we moeten het nog even aanzien. Voor een manager zijn het altijd de moeilijkste beslissingen om te bepalen welke spelers je koopt en welke spelers mogen vertrekken", aldus Van Gaal.

Heeft Manchester United nog een extra aanvaller nodig?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
9
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties