Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal wil transferplannen laten uitkomen en gaat 'double Dutch''

Laatste update:

Britse media melden zondag dat Van Gaal deze week al zijn transferplannen wil laten uitkomen en double Dutch zal gaan; de manager wil zowel Daley Blind als Nigel de Jong naar Old Trafford halen. Het duo werd al diverse malen met een transfer naar the Mancunians in verband gebracht, maar komende week is het zover. Van Gaal werkte als bondscoach van het Nederlands elftal uitstekend samen met de middenvelders van respectievelijk Ajax en AC Milan.

De Jong, 29 jaar, heeft een verleden bij Manchester City en mag AC Milan voor ongeveer 12,5 miljoen euro verlaten. De middenvelder betreurde al het vertrek van Clarence Seedorf en zal onlangs eveneens vraagtekens hebben gezet bij de aanstaande verkoop van Mario Balotelli. Nu krijgt De Jong de kans om zelf een transfer te maken. De 24-jarige Blind heeft nog een tweejarig contract bij Ajax en de afgelopen weken werden bedragen van minimaal achttien miljoen euro genoemd.

Van Gaal kampt momenteel met veel blessures in zijn selectie en met name het middenveld is getroffen door fysiek malheur. Michael Carrick, Ander Herrera, Marouane Fellaini en Jesse Lingard zijn zondag tegen Sunderland niet inzetbaar. De aanwezigheid van De Jong zou derhalve uitkomst bieden. Manchester United versterkte zich al met Marcos Rojo, een linkerverdediger, maar toch is Van Gaal van zins om de veelzijdige Blind naar Engeland te halen.

Denk jij dat Daley Blind deze zomer naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties