Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal wil weer 'Dutch' gaan en biedt bijna 34 miljoen euro'

Laatste update:

Manchester United zou van plan zijn om een bod van bijna 34 miljoen euro op Jasper Cillessen van Ajax uit te brengen, áls men er niet in slaagt om het vertrek van De Gea naar Real Madrid te verhinderen. De 26-jarige Oranje-international wordt al enkele maanden aan de Premier League-club gelinkt, maar de geruchtenstroom wordt sterker nu een transfer van De Gea zeer aannemelijk lijkt.

Cillessen is geen onbekende voor Van Gaal en keeperstrainer Frans Hoek: het drietal kent elkaar van hun tweejarige periode bij het Nederlands elftal. Manchester United versterkte zich deze maand al met Memphis Depay van PSV en Cillessen maakt zodoende een grote kans om de volgende Nederlandse nieuweling te worden. Andere namen die voor het keepersgilde van komend seizoen worden genoemd zijn die van Asmir Begovic (Stoke City), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur) en Samir Handanovic (Internazionale).

Frank de Boer erkende onlangs dat hij de ontwikkelingen rondom De Gea in de gaten houdt. "Ik kan me dan voorstellen dat Hoek en Van Gaal dan denken: 'hé, die Cillessen is wel een goede optie'", erkende de oefenmeester. "Als United opeens een bepaald bedrag biedt, dan hebben wij een big problem. Of ik daar nerveus van word? Ik word niet zo snel nerveus, maar dat is wel een gevaar natuurlijk." Het contract van Cillessen loopt nog tot medio 2018.

Denk jij dat Jasper Cillessen komende zomer naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
63
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
36
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
19
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
13
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties