Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal zet Blind op middenveld: 'Hij is altijd fit, dat is ook een kwaliteit'

Laatste update:

De 24-jarige Oranje-international was op het toernooi de buitenste verdediger in een 5-3-2-systeem, maar speelde bij Ajax ook vrijwel altijd op het middenrif. "Hij is een speler die het spelletje goed leest", zegt de coach via de officiële kanalen van United. "Hij weet de vrije man altijd te vinden en weet wanneer hij druk moet zetten bij balverlies. Dat zijn erg goede eigenschappen."

"Ik zie in hem een defensieve middenvelder, maar hij kan ook als centrumverdediger en linksback uit de voeten. Hij heeft energie voor negentig minuten en is altijd fit. Dat is ook een kwaliteit", aldus Van Gaal, die ook nog over Radamel Falcao sprak: "Ik heb hem altijd bewonderd. Zijn cijfers zijn veelbelovend en ik ben blij dat we hem op de laatste dag hebben kunnen halen."

-
Wat verwacht jij van Manchester United - QPR?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
2
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties