Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Zij wilden een driejarig contract, ik wilde twee jaar'

Laatste update:

In een interview met de Daily Star wordt Van Gaal de vraag voorgelegd of hij zich goed heeft gerealiseerd hoe zwaar de missie was toen hij 'ja' zei tegen Ed Woodward en consorten. "Natuurlijk wist ik dat. Daarom hebben ze mij ook benaderd en daar hebben we ook over gesproken. Het is ook een proces dat drie jaar duurt. Ik wilde voor twee jaar tekenen, zij wilden dat het drie jaar zou worden. Ik niet."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Maar ik heb voor drie jaar getekend, dus volgend seizoen zien jullie me weer", vervolgt Van Gaal. Hij herhaalt ook dat de overvolle ziekenboeg zijn club ontzettend parten heeft gespeeld in dit seizoen. "Ik heb respect voor de resultaten die Leicester City heeft behaald, maar ik kan alleen de feiten noemen. En de feiten zijn dat wij, voordat we zoveel blessures kregen, bovenaan stonden. Dat kun je niet ontkennen, het is een feit."

"Daarna, zeker in december toen al onze backs geblesseerd waren, moest ik het oplossen en dat ging niet. Nu hebben we weer een goede reeks neergezet en hebben we niet zo veel blessures meer. Die goede reeks is daar mede een gevolg van", aldus Van Gaal.

In het derde seizoen onder Louis van Gaal zal het beter gaan met Manchester United

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
6
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
13
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
31
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties