Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gangelen: 'Jij vond hem zó breed geworden dat hij snelheid inlevert, Hans?'

Laatste update:

"De Ligt vond jij zó breed geworden dat hij snelheid heeft ingeleverd?", zo herhaalt presentator Jan Joost van Gangelen de woorden die Kraay jr. achter de schermen in de mond nam voorafgaand aan de nabeschouwing op ESPN. "Ja, dat vroeg ik me af: zou je ook te veel krachttraining kunnen doen? Ik weet het niet. Ik vond hem heel erg op safe spelen vandaag. Hij kon een aanvaller of een middenvelder inspelen, maar hij gaf de bal dan toch weer terug aan Van Dijk. Maar goed, hij heeft een tijd niet gespeeld in het Nederlands elftal en het zal allemaal goedkomen", aldus Kraay jr., die positiever is over het optreden van Van Dijk.

Een 4,5 voor de slechtste speler van Oranje tegen Noorwegen

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje. Lees artikel

"Ik vond Van Dijk goed. Hij heeft echt een geweldige crossbal, zeg. Altijd vanuit links in het centrum crosst hij de bal met zijn rechterbeen op Bergwijn (de rechtsbuiten, red.). Meestal is het zo dat een rechtsbenige verdediger rechts in het centrum staat en de bal naar de linkerkant crosst. Maar hij doet het altijd naar de rechterkant. Dat is heel apart, maar dat kan hij echt fantastisch", besluit Kraay jr. over Van Dijk, die zelf overigens euforisch voor de camera van de NOS verscheen.

"Het is verdiend, we hebben bijna niks weggegeven. Voor mijn gevoel eigenlijk helemaal niks. We moesten een reactie laten zien na afgelopen zaterdag en dat hebben we gedaan. Natuurlijk kunnen er heel veel dingen beter, maar het resultaat was het belangrijkste. We gaan naar Qatar! Ik ben uitermate trots op deze ploeg. Het kan lastig zijn te spelen met het idee dat elke fout fataal kan zijn, maar we hebben het ook omarmd. We hebben echt karakter getoond. Het was niet makkelijk om snel te schakelen na de 2-2 in Montenegro, maar we hebben het geflikt", zei Van Dijk vol trots direct na afloop van het duel.

-

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
6
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties