Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gangelen komt vlak voor Klassieker met heugelijk Feyenoord-nieuws

Laatste update:

Toen Van Gangelen voorafgaand aan De Klassieker het veld van de Johan Cruijff ArenA betrad, geloofde hij zijn ogen niet. "Ik dacht: hè? Justin Bijlow in trainingspak, het zal toch niet zo zijn?", vertelt hij. Van Gangelen besloot daarop poolshoogte te nemen bij Bijlow en vergaarde al snel meer informatie. "Hij zei dat het goed met hem gaat, dat zijn brace eraf is en dat hij de komende week weer voor het eerst ballen gaat vangen en tegenhouden op de training."

Bijlow ontbrak begin februari ineens in de wedstrijdselectie bij Feyenoord, toen het moest aantreden in de topper tegen PSV. De vrijdag daarvoor had hij nog 'gewoon' getraind. Wellenreuther verving zijn collega onder de lat en toonde zich sindsdien een waardig tweede keus. De huurling van Anderlecht kreeg er in de tien duels die hij speelde in totaal dertien om de oren. Twee keer hield hij de nul.

De terugkeer van Bijlow komt te vroeg voor aankomende interlandperiode. De 25-jarige sluitpost zat afgelopen WK nog bij de definitieve selectie van Oranje-bondscoach Louis van Gaal. Opvolger Ronald Koeman kiest voor de EK-kwalificatieduels met Frankrijk (24 maart) en Gibraltar (27 maart) voor Jasper Cillessen (NEC), Mark Flekken (SC Freiburg) en Bart Verbruggen (Anderlecht) als zijn drie keepers. Andries Noppert, eerste doelman tijdens het WK, is net als Bijlow nog niet fit genoeg.

Meer nieuws

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
8
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
22
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
22
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties