Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gangelen legt uit waarom Geertruida nooit interviews geeft

Laatste update:

Van Gangelen vertelt dat de zender via sociale media vaak de vraag krijgt waarom Geertruida nooit voor de camera verschijnt. "We hebben het overlegd met Feyenoord en nu is er misschien wel een reden om het uit te leggen, want hij heeft weer goed gespeeld", legt Van Gangelen uit. "Hij stottert enorm. Daarom heeft Feyenoord in samenspraak met hem besloten om voorlopig geen interviews te doen. Ze hebben samen geprobeerd om iets op te nemen voor de fans, maar zelfs dat lukt niet. Dat is voor hem zelf natuurlijk ook heel vervelend. Hij vindt het ook oké dat we dat melden. Dat hebben we afgesproken met Feyenoord."

Geertruida speelde een hoofdrol bij het eerste doelpunt van Feyenoord. Nadat hij Mauro Júnior het bos in stuurde, behield hij het overzicht en stelde hij Mark Diemers in staat om er 1-0 van te maken. Ook zijn defensieve taken deed hij naar behoren, merkt Mario Been op. "In de tweede helft hebben ze gevochten als leeuwen en hij is daar met name belangrijk in geweest." Arnold Bruggink roemt de multifunctionaliteit van Geertruida, die in zijn ogen ook kan inschuiven als rechtermiddenvelder; Kenneth Perez bestempelt hem als de revelatie van het seizoen bij Feyenoord. Bruggink kan zich daarin vinden. "Het gaat bij Feyenoord vaak over Orkun Kökçü, terwijl deze jongen van twintig ook geweldig speelt."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties