Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gangelen weet of goal van Feyenoord afgekeurd had moeten worden

Laatste update:

Online ontstond consternatie over de 1-1 van Feyenoord, omdat Pedersen de bal in de aanval die tot de gelijkmaker leidde duidelijk met de arm beroerde. De goal bleef echter staan. "Veel mensen zeiden dat ze eerder dit seizoen ook al eens een handsbal hadden gezien waardoor een goal werd afgekeurd", begint Van Gangelen zijn uitleg tijdens De Eretribune op ESPN. "Ze vragen zich af of de goal niet moet worden afgekeurd, ook als het dan een paar passes verder gaat en de bal er dan in gaat."

Dat blijkt niet het geval te zijn. "Vroeger was alles hands wat maar enigszins aanvallend was, maar dit is nu beoordeeld door de VAR. Als het onbewust hands is, en we zijn het er wel over eens dat dit onbewust hands was van Pedersen, dan hoeft de VAR er nu niks meer mee. Dit is een terecht doelpunt geweest. Vroeger was al het aanvallend hands dus reden om hem af te keuren, maar nu was het alleen strafbaar geweest als degene die scoorde de bal op de arm kreeg."

Uiteindelijk besliste Pedersen met een ogenschijnlijk wanhoopsschot met links, dat van richting werd veranderd door Jesper Karlsson, alsnog de wedstrijd. Door de 2-1 overwinning staat Feyenoord nu vijf punten voor op AZ, dat de tweede plaats zondagmiddag kwijt kan gaan raken aan Ajax. Dan moeten de Amsterdammers wel nog in eigen huis zien te winnen van Sparta Rotterdam.

Eredivisie
Feyenoord
2 - 1
AZ

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
16
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties