Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel bijt terug na kritiek: 'Als de sodemieter dure spits kopen?'

Laatste update:

In de optiek van Van Geel had Feyenoord nooit van Besiktas mogen verliezen. "Als dat vervolgens wel gebeurt, dan heeft iedereen daarin zijn eigen verantwoordelijkheid", vertelt de sportbestuurder vrijdag in het Algemeen Dagblad. "Wij als clubleiding, maar ook de spelers in het veld. Niet jezelf achter iets of iemand verschuilen als je verliest." Van Geel erkent dat belangrijke spelers zijn vertrokken, maar benadrukt ook dat het inherent is aan voetbal. Hij wijst erop dat ook Ajax en PSV in het verleden rond deze tijd in dezelfde situatie hebben gezeten. "Ik vind dat daar in ons geval nu wel heel erg veel de nadruk op wordt gelegd", stelt de technisch directeur.

"Het is gewoon niet zo dat je als Nederlandse club even een spits haalt. Dat is een proces van maanden, waarin tal van factoren een rol spelen. Het is een doorlopend proces. Met Basacikoglu en Wilksire hebben we er nu twee spelers bij met wie we al heel lang bezig waren. Natuurlijk hadden we die liever een paar weken eerder gehad. Maar zo simpel werken die dingen natuurlijk niet." Van Geel verzekert dat de uitgesproken kritiek door de spelers inmiddels intern is besproken.

Feyenoord geeft een euro pas uit als deze binnen is en Van Geel benadrukt dat de jeugd alle ruimte krijgt. Hij wil dat niet nu opeens overboord gooien omdat de club op financieel gebied jarenlang aan het infuus heeft gelegen. "Dat hebben jullie als media veroordeeld - en terecht. Maar dan moeten we nu als de sodemieter een dure spits kopen? Omdat de helikopter tijdens de open dag anders te leeg is? Of om voor één wedstrijd tegen Besiktas een groot risico te nemen?"

De kritiek op Martin van Geel was terecht

Meer nieuws

Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
51
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
5
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties