Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel houdt deur Clasie op een kier: 'Daar moet je altijd voor open staan'

Laatste update:

"De selectie is rond. Met Ayoub, Sinisterra en de terugkerende WK-gangers zijn we straks weer compleet, maar als wij de kans krijgen om spelers toe te voegen die een goede impuls geven aan de selectie zullen we dat zeker niet nalaten", aldus Van Geel, zonder aan te geven of Clasie een serieuze optie is. "Jordy Clasie is natuurlijk een fantastische speler, echt een kind van de club. Als hij aangeeft dat hij een terugkeer wel ziet zitten moet je daar altijd voor open staan. We houden altijd goed contact met de mensen die hier vertrekken. Als die jongens aangeven terug te willen keren staan wij daar op voorhand altijd voor open."

Van Nicolai Jörgensen werd verwacht dat hij na het WK een stap hogerop zou maken. De Deense spits stelde echter teleur in Rusland en zijn kansen op een mooie transfer zijn niet vergroot. "Er wordt enorm naar hem uitgehaald om zijn prestaties op dit WK, maar ik denk dat alle spitsen het dit WK erg moeilijk hebben gehad", aldus Van Geel.

Newcastle United meldde zich in januari bij Feyenoord voor de spits en ondanks een hoog bod liet de club hem niet gaan. "Wij vinden het een totaal gebrek aan ambitie als je een van je beste spelers halverwege het seizoen verkoopt. Daarmee geef je een heel slecht signaal af naar je spelers en het legioen. Bij een financieel gezond Feyenoord is het echt niet nodig om Jörgensen zomaar te verkopen en ik heb dan ook geen spijt dat we dat niet gedaan hebben

Feyenoord moet Jordy Clasie terughalen

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties