Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel: 'Jammer dat dit soort onzin klakkeloos wordt opgeschreven'

Laatste update:

Volgens Van Geel krijgt iedere club ieder seizoen tientallen namen door van spelers die zogenaamd een versterking zouden zijn. "Alleen voor de spitspositie zijn dit kalenderjaar al een stuk of vijftig namen bij ons gedropt", geeft Van Geel te kennen via de officiële kanalen. "Er is bij Feyenoord deze zomer dus echt geen spits in Europa onbesproken gebleven, ook hij niet. Kramaric is ons door verschillende zaakwaarnemers aangeboden, zoals hij ook bij talloze andere clubs is aangeboden", bevestigt Van Geel.

"Al snel bleek hij echter totaal geen optie, omdat zijn vertrek voor Rijeka onbespreekbaar was. Het verhaal dat deze speler maar twee tot drie miljoen euro had moeten kosten, is totale onzin. Want geloof me, dan had deze jongen nu echt niet meer in Kroatië gespeeld", klinkt het. Dat Van Geel op de verhalen in de media reageert is bijzonder.

"Maar ik weet natuurlijk ook dat de spitsendiscussie na het vertrek van Graziano Pellè gevoelig ligt in Rotterdam", gaat Van Geel verder. "Dan is het jammer dat dit soort onzin klakkeloos wordt opgeschreven zonder dat journalisten ook maar een poging doen tot hoor- en wederhoor. Vandaar dus dan maar deze uitleg over hoe het werkelijk zit."

-
Andrej Kramaric zou een goede spits zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
0
Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties