Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel over 'homofobe' nieuwkomer: 'Hij vertelde welke reden hij had'

Laatste update:

Van Geel erkent dat Kazim-Richards weinig scoorde bij clubs als Fenerbahçe, Toulouse, Galatasaray en Blackburn Rovers. Toch hoopt de technisch directeur dat de aanvaller nu de andere kant van de medaille zal tonen. "We hebben de inschatting gemaakt dat hij dat bij ons eventueel wel zou kunnen gaan doen. Wie weet is hij na Guidetti en Pellè het derde schot in de roos", zegt Van Geel hoopvol in Metro.

Kazim-Richards wordt sceptisch benaderd, zoals ook zijn Italiaanse en Zweedse voorgangers in De Kuip overkwam. Metro vond echter ook uit dat de aanvaller in Engeland schuldig werd bevonden aan homofoob gedrag. In februari 2013 ging hij in de fout tijdens het uitduel van Blackburn bij Brighton. "We hebben dat met hem besproken en hij vertelde welke reden hij daarvoor had: dat kwam voort uit racistische teksten aan zijn adres", zegt Van Geel woensdag in het dagblad.

Daarmee wil hij de actie van Kazim-Richards niet vergoelijken. "Maar het was voor ons geen reden om niet met hem in zee te gaan. Met zijn kwaliteiten, in ons systeem en op het niveau van de Eredivisie hebben we in ieder geval veel vertrouwen in hem."

Verwacht jij dat de combinatie Feyenoord en Colin Kazim-Richards succesvol wordt?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
0
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
15
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties