Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel realistisch: 'Liggen nog steeds ver achter op Ajax en PSV'

Laatste update:

"Natuurlijk raakte de discussie over mijn positie mij. Dan komt er toch een stukje ego boven. Bovendien mocht het niet te lang duren, want dan verlies je aan autoriteit", blikt hij terug tegenover het Brabants Dagblad. "We konden het ons vorige zomer voor het eerst permitteren om geen spelers te verkopen. Er was continuïteit. Dirk Kuyt speelde vervolgens een grote rol in het vertrouwen geven aan de groep. Dat leidde tot dit ongelooflijk mooie resultaat."

Inmiddels ligt de aandacht alweer volledig op het komende seizoen, waarbij er flink geschaafd moet worden aan de begroting. Feyenoord moet de spelers extra premies betalen voor het behalen van de Champions League, maar Van Geel merkt al dat de fans de lagere inkomsten dan concurrenten Ajax en PSV niet meer als excuus willen zien: "De mensen wilden niet meer horen dat we qua budget zo ver achter liepen op Ajax en PSV. Maar structureel bepaalt de hoogte van het budget uiteindelijk toch waar je eindigt. We liggen met onze omzet nog steeds mijlenver op PSV en Ajax achter."

Denk jij dat Feyenoord de landstitel gaat prolongeren?

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
13
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
62
Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
3
Driessen draait zich om op tribune in Hamburg en baalt: 'Dit kan toch niet?'
3
Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
6
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties