Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel wacht op Frenkie de Jong-inkomsten en laakt 'absurditeit' bij Barça

Laatste update:

Als er bijvoorbeeld besloten wordt om het seizoen af te maken en dat verder inhoudt dat alle contracten een maand langer doorlopen, moet daar volgens Van Geel niet te moeilijk over gedaan worden: "Hakim Ziyech zou dan een maand langer op zijn topsalaris bij Chelsea moeten wachten. Willem II zal Fernando Lewis, al dan niet geblesseerd en ook al loopt zijn contract eind juni af, een maand langer salaris doorbetalen. Daar moet je in het belang van het voetbal niet te moeilijk over doen", legt hij uit aan de regionale krant.

De Tilburgers wachten momenteel nog op geld voor een aantal transfers en Van Geel gaat ervan uit dat de FIFA erop gaat toezien dat de crisis hier geen invloed op heeft. Het gaat hierbij om bedragen die nog betaald moeten worden door Aucas, Dynamo Kiev en Barcelona voor respectievelijk Diego Palacios, Fran Sol en Frenkie de Jong. Laatstgenoemde maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Catalonië en Willem II profiteert mee doordat de middenvelder in de jeugd van de club speelde.

"Barcelona vroeg al na twee weken niet voetballen of de spelers zeventig procent van hun salaris in wilden leveren", zegt Van Geel daarover. "Een paar dagen later werd bekend dat de club volgens sommige media honderd miljoen euro en een salaris van zeven miljoen over heeft voor Lautaro Martínez van Internazionale. Het geeft het absurde van het topvoetbal aan. Het zou mooi zijn als dat zou normaliseren."

Willem II loopt door het wegvallen van de wedstrijden wel een bonus mis van horecapartner Bonheur. Van Geel geeft echter aan dat de club in een veel slechtere situatie had kunnen zitten dan nu het geval is: "Een groot pluspunt is dat de selectie voor het komende seizoen al voor 95 procent rond is. Als het virus twee jaar geleden was uitgebroken hadden we er financieel en sportief veel slechter voorgestaan. Maar nog is het keihard werken om de club overeind te houden."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties