Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel: 'We hebben er nog een mooie som aan overgehouden'

Laatste update:

Er gaat nog wel het nodige af aan andere kosten, zoals de opleidingsvergoedingen voor andere clubs en de fees die zaakwaarnemers of tussenpersonen opstrijken. Van Geel is in ieder geval blij met de manier waarop Feyenoord gehandeld heeft. De club haalde Dirk Kuyt, Emil Hansson, Marko Vejinovic, Michiel Kramer, Simon Gustafson, Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin en Eljero Elia binnen.

Daartegenover stond de aftocht van Erwin Mulder, Kostas Lamprou, Mitchell te Vrede, Jord Clasie, Jean-Paul Boëtius, Joey Sleegers en tenslotte nog Elvis Manu. Die diende zelf een transferverzoek in bij Van Geel, zo geeft de technisch directeur dinsdag te kennen aan RTV Rijnmond. Manu voelde dat er wel erg aanvallers bij Feyenoord rondliepen en besloot daarom zijn geluk elders te beproeven.

"Hij kwam bij mij en gaf aan dat hij de concurrentie te groot vindt, en daarom een stap wilde maken. Dan kijk je of je dat kunt bewerkstelligen. Toen kwam Brighton en daarmee hebben we er nog een mooie transfersom aan over gehouden", aldus Van Geel. Brighton & Hove Albion betaalde circa 1,5 miljoen euro voor Manu aan Feyenoord. Vorig seizoen was hij met name in Europees verband belangrijk voor de Rotterdammers.

Feyenoord heeft het deze transferperiode ... gedaan

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties