Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel: 'We houden de kop koffie en het telefonische contact erin'

Laatste update:

Technisch directeur Martin van Geel zegt donderdag in het Algemeen Dagblad dat hij de beslissing van Van Hanegem betreurt, net zoals iedereen bij Feyenoord. Wel zal hij het besluit respecteren. De kop koffie en zo nu en dan een telefoongesprek zullen ook behouden blijven, verzekert Van Geel. Hij heeft Van Hanegem na woensdag niet meer geprobeerd over te halen tóch een rol bij de club aan te nemen.

Fred Rutten heeft evenmin de telefoon gepakt, zegt de trainer. "Nee, ik hoorde ook pas van zijn besluit toen ik hier de bus uitstapte", sprak de trainer na de gewonnen oefenwedstrijd tegen FC Emmen (0-2). "Ik ben van plan het contact aan te houden. Ik houd ervan om met mensen met voetbalverstand over voetbal te praten."

Had Martin van Geel beter zijn best moeten doen richting Willem van Hanegem?

Meer nieuws

'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
7
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties