Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Geel zat op tribune; Guidetti intensief gevolgd door Feyenoord'

Laatste update:

De 22-jarige Zweed speelde in het seizoen 2011/12 op huurbasis voor Feyenoord en groeide met 20 doelpunten uit 23 competitiewedstrijden uit tot een publiekslieveling in De Kuip. Momenteel speelt hij voor Celtic, waar hij geen vaste basiskracht is, en tegenover verslaggever Frank Stout van RTV Rijnmond maakte Guidetti dinsdag duidelijk dat hij graag wil terugkeren naar Feyenoord: "Niets liever dan dat. Ik wil ooit terugkeren en misschien wel zo snel mogelijk."

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord was afgelopen weekend in Glasgow en was daar, zoals eerder al werd gesuggereerd, voor Guidetti. Dat claimt De Telegraaf. Van Geel zou de spits hebben bekeken in de wedstrijd tegen Aberdeen, waarin Guidetti na een uur inviel. Voor Feyenoord is het belangrijk dat de scouting én de directie met eigen ogen zien dat de Zweed weer de fitheid van vóór zijn zware blessure toont.

Guidetti stond bijna twee complete seizoenen buitenspel en mede daardoor durfde Van Geel het afgelopen zomer niet aan om de aanvaller terug naar Feyenoord te halen. De technisch directeur koos voor een samenwerking met Colin Kazim-Richards, maar hij krijgt te maken met de nodige kritiek en lijkt niet de juiste man te zijn voor de Rotterdammers. Guidetti wordt nu weer intensief gevolgd door Feyenoord, dat ook nog bezig is met de terugkeer van Dirk Kuyt.

Feyenoord moet proberen om John Guidetti terug te halen

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties