Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gelder linkt routinier aan Feyenoord: 'Als hij fit is, laat dan maar komen'

Laatste update:

Youri Mulder denkt in eerste instantie dat Pellè te oud is voor een terugkeer naar Feyenoord. "Huntelaar is 37 en dat kan wel", aldus Mulder, waarna Van Basten opmerkt dat Cristiano Ronaldo 36 jaar oud is. "Als hij fit is, laat dan maar komen", vervolgt Mulder bij Rondo. Tafelgenoot Khalid Boulahrouz heeft zijn twijfels bij Pellè. "Ik denk niet dat hij datgene kan brengen wat bijvoorbeeld Dirk Kuyt of Robin (Van Persie, red.) heeft gebracht bij Feyenoord." Van Basten denkt er anders over dan de oud-verdediger van onder meer Chelsea en Hamburger SV: "Als die jongen fit is, dan denk ik dat hij wel van waarde is."

Van Gelder meldt vervolgens later in de uitzending dat de twintigvoudig Italiaans international mogelijk naar Italië verkast. Journalist Emile Schelvis laat bij Ziggo Sport weten dat de Italiaanse aanvaller in beeld is bij AC Milan en Internazionale, waar hij kan gaan fungeren als stand-in van respectievelijk Zlatan Ibrahimovic of Romelu Lukaku. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft behalve AC Milan en Inter ook Fiorentina een oogje op de ex-spits van onder meer AZ, Feyenoord en Southampton.

Pellè liep voor Shandong Luneng bijna één op twee, met 63 doelpunten in 129 duels in alle competities. De vraag is waar de toekomst van Pellè ligt. De verwachting is dat hij net als veel andere buitenlandse voetballers uit China zal vertrekken. Vanaf komend seizoen wordt in China namelijk een salarisplafond ingevoerd en Pellè zat daar de voorbije jaren met een weeksalaris van circa 380.000 euro ruim boven.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
4
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
3
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties