Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gelder niet gediend van 'vervelende mentaliteit' Valentijn Driessen

Laatste update:

In de uitzending van de krant werd de vergelijking getrokken met België, dat aantreedt tegen Portugal en vervolgens ook landen als Italië, Frankrijk of Spanje kan treffen op weg naar de finale. "Dat wil je toch als land? Je wilt toch niet in zo'n reeks terechtkomen als Nederland? Je wilt onderweg heroïsche wedstrijden spelen", gaf Driessen aan. "Wie gaat zich over tien jaar nog herinneren hoe Nederland in de halve finale is gekomen? Niemand. Dan zegt iedereen: ja, dat was appeltje eitje. De nummers dertig tot vijftig van de wereldranglijst (Tsjechië staat veertigste, Wales zeventiende en Denemarken tiende, red.). Het spreekt totaal niet tot de verbeelding. Niemand zal napraten over de groepsfase en over de wedstrijd tegen Tsjechië. Het is een zouteloos toernooi."

"Ik hoorde een collega zeggen, Valentijn Driessen: Ja, het is helemaal niet leuk wat er nu gebeurt. Je wandelt nu zo de finale in. Je hebt allemaal B-landen, dus wat heb je eraan? En dan denk ik: dan ben je wel heel negatief ingesteld", zei Van Gelder donderdagavond bij het programma Humberto. Volgens Van Gelder is Driessen 'altijd zijn nopjes'. "Want hij kan dan altijd zuur zeggen: halve finale, heb je gezien tegen wie ze hebben gespeeld? Of: ze hebben de halve finale of finale niet gehaald, dus ze kunnen er niks van. Het lijkt me een vervelende mentaliteit. Daar zou ik heel moeilijk mee om kunnen gaan."

Doordat Nederland Groep C won, komt het in de achtste finales te spelen tegen de nummer drie van Groep D. "Het kan zo vallen. Je ziet het aan België, een van de favorieten voor de Europese titel, die moeten eerst afrekenen met Portugal. Als dat lukt moeten ze afrekenen met Italië. En dan zitten ze pas in de halve finale. Zo gaat het nu eenmaal op een toernooi. Je moet een beetje mazzel hebben. Ik vind het helemaal niet erg als er wat makkelijkere ploegen zijn. Maar dan moet je wel winnen zondag." De wedstrijd tussen Nederland en Tsjechië wordt zondagavond om 18.00 uur gespeeld in Boedapest.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties