Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gelder waarschuwt Feyenoord voor nieuw stadion: 'Heel erg beperkend'

Laatste update:

Van Gelder stelt in Rondo dat er voor Feyenoord een ongunstige clausule is. "Ik heb begrepen, maar dat komt binnenkort weleens naar buiten, als dat nieuwe stadion er komt, dan krijgt Feyenoord een gelimiteerde som per jaar als bespeler van het stadion, ongeveer twintig miljoen euro. Daar zit voor Feyenoord niet zo'n grote groeimogelijkheid in, dus dat zou voor de club heel erg beperkend zijn", aldus de presentator.

Volgens Ruud Gullit, ook aanwezig bij de talkshow, is een nieuw stadion voor Feyenoord van groot belang. "Of het de redding is? Het is wel een begin van iets. Bijvoorbeeld bij Ajax: van De Meer naar de Johan Cruijff ArenA is een heel groot verschil, qua status, qua alles. Je ziet het aan al die ploegen, Juventus ook. Een mooi nieuw stadion, daar heb je gewoon veel meer status mee. De Kuip is niet meer van deze tijd, dat is het jammere."

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
79

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties