Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Ginkel kent zware vuurdoop: 'Je moet deze gasten gewoon kapotspelen'

Laatste update:

"We hadden deze tegenstander kapot moeten spelen, dat hebben we niet goed gedaan", concludeert de huurling van Chelsea voor de camera van FOX Sports. Van Ginkel vindt het moeilijk om het matige spel van zijn ploeg te verklaren, maar zag wel dat PSV er niet in slaagde het tempo op te voeren. "Het is moeilijk uit te leggen hoe dat kwam. We hebben in ieder geval iets recht te zetten."

"Iedereen wil winnen en een goed resultaat neerzetten", verzekert Van Ginkel. "We hebben nu een moeilijke uitgangspositie. Af en toe heb ik goede momenten gezien, maar het tempo was te laag. De échte wil om te winnen ontbrak. Dat moet veranderen." Over een week ontmoeten beide ploegen elkaar in Kroatië. "Je staat 0-1 achter. We moeten nu daarheen. Je weet dat het lastig wordt, maar we gaan er wel voor."

-
Zet PSV de achterstand recht in Kroatië?

Meer nieuws

Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
0
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
14
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties