Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Ginkel ontsnapt aan rode kaart: 'Daar moet ik wellicht aan wennen'

Laatste update:

Een vliegende tackle van Van Ginkel werd door de dienstdoende leidsman slechts met geel bestraft. Een gebruikelijke charge in Engeland, maar een tackle die op de Nederlandse velden doorgaans niet getoloreerd wordt. "Die tackle was zeker te laat. We stonden 0-3 achter en vond dat we als team wat meer moesten laten zien en dan gooi je een keer een tackle eruit", vertelde Van Ginkel in gesprek met Omroep Brabant.

"Hij was zeker te hard. Maar daar moet ik misschien aan wennen, dat ik weer terug in Nederland ben." PSV kan zich na de eliminatie in de beker gaan focussen op de verrichtingen in de competitie en de knockout-fase van de Champions League. Zondag is FC Utrecht wederom de tegenstander van de Eindhovenaren, in competitieverband. "Iedereen wil zondag revanche. Als je thuis met 1-3 verliest en je mag snel daar naartoe, dan is iedereen extra gemotiveerd, hoop ik." PSV leidt momenteel de dans in de Eredivisie, met een punt meer dan Ajax.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
14
Tweede afvaller voorselectie Nederland lijkt bekend: 'Daar was niet op gerekend'
48
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
21
'Transfervrije Ángel Di María gaat na de Copa América bij twee clubs tekenen'
7
Rentree van Joshua Brenet kwestie van tijd: 'Een uitstekende speler'
3
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties