Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Halst, Driessen en Kwakman vallen over woorden van Erik ten Hag

Laatste update:

"Daar moeten we mee verdergaan, als eerste in de Eredivisie", blikt de oefenmeester vooruit. Hij krijgt vervolgens de vraag of hij verrast was door het afwachtende spel van Atalanta, een ploeg die normaliter bekendstaat om aanvallend voetbal. "Nou, verrast, je houdt met alle scenario's rekening. Ze doen het niet vaak, maar je moet erop antwoorden en het duurde te lang voordat wij mensen in de frontlinie kregen", merkt Ten Hag op. Op de persconferentie geeft Ten Hag wel toe dat hij dacht dat Atalanta aanvallender zou spelen. Hij typeert het spel van de tegenstander als 'compact, defensief en afwachtend'.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

De samenvatting van Ajax - Atalanta

In het interview met Ziggo Sport vertelt Ten Hag verder dat zijn ploeg nooit een goed antwoord vond op het spel van Atalanta. "Je weet dat ze goed georganiseerd kunnen voetballen en kunnen tegenhouden. Dan moet je meerdere mensen hoger op het veld krijgen en het duurde veel te lang voordat we dat voor elkaar kregen. Anderzijds is het ook Champions League-niveau, dus speel je er niet zo makkelijk doorheen", weet hij. Analist Jan van Halst vindt echter dat Ten Hag overdrijft hoe defensief Atalanta opereerde.

"Dit is gewoon onzin. Natuurlijk hanteerde Atalanta geen volle pressing, maar ze stonden ook niet met de kont in het zestienmetergebied. Absoluut niet", oordeelt de oud-voetballer na het zien van het interview met Ten Hag. "Ajax kwam gewoon kwaliteit tekort. Het is een grote teleurstelling, nog los van alle miljoenen die ze mislopen. De Europa League is een troosttoernooi voor ze." Bij Veronica erkent Ten Hag 'doodziek' te zijn van de uitschakeling, maar bij Ziggo Sport spreekt hij met enig optimisme over een toekomst in de Europa League.

Er was eigenlijk maar één Ajacied die echt een goede wedstrijd speelde

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Ajax. Lees artikel

"Dat kan ook een schitterend toernooi zijn, maar ons streven was natuurlijk helder: overwinteren in de Champions League. Dat is niet gelukt, maar we gaan met evenveel plezier, nee, dat moet ik niet zeggen, want de Champions League is echt mooier, maar de Europa League is ook aantrekkelijk", aldus Ten Hag, die voor de wedstrijd ook al aangaf dat de Europa League 'ook mooi' is en dat zijn ploeg 'daarin kun je ver reiken', uitspraken die tot verbazing leidden bij de analisten van Voetbalpraat op FOX Sports.

"Dat is toch iets wat je pas achteraf brengt? Ik dacht toen ik het las van: hè?", aldus Leo Driessen woensdagavond bij het praatprogramma, na de nederlaag van Ajax. "Die trainers hebben zoveel persconferenties tegenwoordig, op een gegeven moment zeggen ze ook maar wat", meent Kees Kwakman. "Daar gaan spelers niet sneller of minder hard van rennen. Het is wel realistisch en Atalanta komt met het sterkste elftal. Thuis lukt het Ajax sowieso niet in de Champions League, dat is ook apart. Het is ook ongunstig dat Atalanta niet zo aanvallend speelde als normaal."

-

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties