Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Halst: 'We moeten nog zien of Ziyech het aankan bij Ajax'

Laatste update:

"We moeten nog zien of hij het aankan bij Ajax. Dat is geen wet, ook niet als je zo goed bent. We hebben het al over karakters gehad en Ziyech heeft soms wel wat moeite met wat hem niet aanstaat in zijn omgeving. Ik houd wel van zo'n straatschoffie. Maar bij Ajax moet je een tandje bijschakelen", aldus Van Halst in het praatprogramma Rondo van Ziggo Sport.

De oud-middenvelder vertelt dat hij Ziyech ook aan andere clubs had kunnen verkopen, maar dat het bod van Ajax simpelweg het best was. "Wat ik wel grappig vond: hij heeft zijn eigen mening. Die club wel, die club niet. We hebben zo ook met Celta de Vigo gesproken. Alleen boden zij het salaris dat hij bij Twente al had. Ik zat toen aan tafel en heb na vijf minuten maar gezegd: laten we maar weggaan."

Van Halst had naar eigen zeggen vooral contact met tussenpersonen van clubs en ook Sevilla meldde zich, maar de vereniging uit Andalusië bracht geen bod uit. "AS Roma heeft wel een bod gedaan. En die elf miljoen van Ajax? Dat valt misschien tegen als je kijkt naar zijn kwaliteiten en het vergelijkt met Arek Milik. Maar we hoefden niet te verkopen, hè. Er zat niet meer in, niks."

Had Jan van Halst met een transfer van Hakim Ziyech meer kunnen verdienen voor FC Twente?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
4
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
2
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
20
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties