Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Halst zag 'rare gast' keepen bij Ajax: 'Hij noemde zichzelf The Rock!'

Laatste update:

Het onderwerp 'gekke keepers' komt ter sprake bij het programma, waarbij Van Halst zijn duit in het zakje doet. "Didulica - ken je die nog?", steekt de oud-middenvelder van wal. "Hij noemde zichzelf The Rock! (de bijnaam van oud-worstelaar en filmster Dwayne Johnson, red.)! Dan ging hij staan met zijn blote bast, pakte hij een stok uit de medische ruimte, en wilde dan dat iemand op zijn buikspieren ging slaan. Ik zei 'Je bent niet goed wijs', maar dan nam hij een jeugdspeler, want die durfden geen nee te zeggen. 'Hit The Rock, hit The Rock!', zei Didulica dan."

"Die keepers waren toch rare gasten altijd", besluit Van Halst zijn verhaal. De 'knettergekke' Didulica wist nooit door te breken bij Ajax en kwam in drie seizoenen slechts tot twintig duels. De viervoudig Kroatisch international maakte vier jaar later echter alsnog naam in Nederland bij AZ. Hoewel Didulica ook bij de Alkmaarders nooit groeide tot onbetwiste eerste keus, stond hij wel onder de lat toen ze de tweede landstitel in de clubgeschiedenis veroverden in het seizoen 2008/09. Daarna was de sluitpost nog twee jaar reservekeeper, voordat hij zijn handschoenen aan de wilgen hing. Inmiddels is Didulica hij keeperstrainer in de jeugd van Melbourne City.

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties