Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Halst ziet totale dissonant bij Barcelona: 'Verlos hem uit zijn lijden'

Laatste update:

"Het was echt verschrikkelijk", zo vat Van Halst het optreden van Dembélé in de eerste helft samen. "Het was echt ongelofelijk. Na een kwartier zeiden we: 'die moet uit zijn lijden verlost worden.' Alleen maar balverlies. Er was een beetje discussie omdat hij een tijdje niet heeft gespeeld. Maar je mag toch wel een paar keer naar de goede kleur spelen? Op een gegeven moment was het zes keer achter elkaar. Het ging maar door. Ik vond het echt een beetje sneu. Er moet echt wat zijn met die jongen."

Van Halst weet dat Dembélé het moeilijk heeft in Barcelona, maar verwacht van de buitenspeler in ieder geval een bepaald basisniveau. "Serieus, een speler met zijn kwaliteiten, sowieso een speler van Barcelona... haal er een uit de jeugd, die heeft minder balverlies dan hij. Het is een groot raadsel ook. Ik kan me ook voorstellen dat Koeman denkt: hoe kan het, hoe krijg ik hem weer aan het voetballen?"

Barcelona heeft het als compleet elftal sowieso zwaar op bezoek bij Getafe. "Ze zijn zoekende. Dat komt natuurlijk ook door wat mutaties die zijn doorgevoerd. Achterin staat het wel redelijk, maar op het middenveld is het zoekende. Pedri probeert tussen de linies te komen, maar af en toe komt daar ook Antoine Griezmann."

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
8
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties